Перевірка будинку на герметичність перед оздобленням: тест«Blower Door»

08.06.2020
8 червня 2020 року, у котеджному містечку Balaton Village , що під Києвом, провели відкритий захід для всіх, хто цінує час і хоче мати якісну ліквідну нерухомість!

Запросили рієлторів, архітекторів, будівельників і, звичайно ж, усіх, хто планує купити або побудувати собі індивідуальний будинок! У присутності своїх гостей ми перевірили якість наших робіт на відповідність найсуворішому будівельному стандарту у світі – Passivhaus.

Докладніше

Міждународный студентський конкурс — 2020

11.11.2019
Задачею 16-го міжнародного студентського конкурсу від Saint-Gobain у Парижі Мультикомфорт – є створення простору сталого розвитку, що поєднує житлові, освітні та рекреаційні функції.
Читати далі

Міжнародний етап у Мілані 5-8 червня 2019 року

18.06.2019
Saint-Gobain оголосив переможців 15-го міжнародного архітектурного конкурсу «Проєктування Мультикомфортного дому 2019»
Докладніше

Студентський конкурс «Проєктування мультикомфортного будинку Saint-Gobain — 2019»

12.04.2019
12 квітня 2019 року у Києві, у конференц-холі «Депо», пройшов національний етап міжнародного студентського конкурсу «Проєктування мультикомфортного будинку Saint-Gobain — 2019».
Читати далі

РУЙНУЄМО МІФ ПРО «ДИХАННЯ» СТІН

22.02.2019
Унікальна інформація для замовника, архітектора і будівельника! Абсолютно герметична, повітронепроникна оболонка будівлі є одним з основних правил проєктування і будівництва пасивних та енергозберігаючих будівель. Досягнення високих результатів починається з планування. Архітектору важливо, дотримуючись «правила олівця», «обвести» герметичний шар будівлі, не перервавшись жодного разу
Читати далі

Навчальний курс «Сертифікований Проєктувальник Пасивних Будинків»

09.10.2018
Вперше в Україні, з дозволу Passivhaus Institut (Німеччина, г. Дармштадт), пройде УНІКАЛЬНИЙ КУРС на здобуття статусу «Сертифікований Проєктувальник Пасивного Дому»!
Докладніше

Що таке графітовий пінополістирол (сірий утеплювач)

09.08.2017
Порівняно зі звичайним пінопластом, кожен кубічний метр EPS Graphite економить власнику 8 кубічних метрів природного газу за опалювальний сезон
Читати далі

РОЗПИЛЬНА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ Icynene® (АЙСІНІН) У ХАРКОВІ

25.11.2016
У нас приємна новина для власників комерційної та житлової нерухомості! Компанія NEOACRE Premium Construction стала офіційним регіональним представником канадського концерну Icynene® (Айсінін). Тепер тепло- та звукоізоляція екологічно чистою піною доступна харків’янам.
Докладніше

ПАМ’ЯТКА фасадчикам з МОНТАЖУ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ З ГРАФІТОВОГО ПІНОПОЛІСТИРОЛУ EPS GRAPHITE

01.03.2016
Графітовий пінополістирол EPS Graphite – це теплоізоляційний будівельний матеріал сірого кольору у вигляді плит або блоків, що на 98% складається з повітря.
Читати далі

Що таке пасивний будинок

10.09.2015
Ви мрієте про будинок, який сам може «обігріти» чи «охолодити» себе, будинок із приємним рівномірним кліматом та тепловим комфортом? Погодьтеся — добре мати автономне житло здатне допомогти затишно пережити глобальні негаразди та постійне зростання цін на енергоносії. При цьому його експлуатація дозволить заощаджувати ваші гроші. А загалом вийде потужна підтримка на захист екологічної ситуації на планеті!
Докладніше

Ситуація у сфері будівництва енергозберігаючих і пасивних будинків в Україні

08.07.2015
І знову літо. І знову в хаті спекотно. Потрібно включати кондиціонер, як хочеться жити за комфортних 23°С. На це, ясна річ, витрачається електрика, та й викиди вуглекислого газу в атмосферу збільшуються. Всі ми знаємо, що такий процес неминуче веде до глобального потепління та зміни клімату, але вважаємо за краще упускати з уваги цей факт. І коли настануть холоди, ми не заощаджуватимемо на обігріві свого будинку – запустимо газові котли і, найактуальніші на сьогодні, твердопаливні. А згоряння корисних копалин у великих кількостях для опалення житлових будинків – це найбільше джерело забруднення довкілля.
Читати далі